Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 iulie 2023

Koch Chemie - Cateva produse si la ce ajuta!

 

Sistemul de produse pentru tratarea vehiculelor Koch Chemie

În această prezentare generală veți găsi produsele Koch Chemie în așa-numitul sistem de produse. Pe baza tabelului periodic, puteți lua următoarele date din acest grafic:

  • Abreviere = numele produsului
  • Exponent = valoarea pH-ului
  • În cazul lustruiturilor, exponentul indică gradul de șlefuire
  • Pentru lustruire, numărul de jos indică gradul de luciu

Culorile înseamnă următoarele

  • Verde = alcalin
  • Roz = parfumuri
  • Portocaliu = solvent
  • Roșu = agenți de curățare acizi și de curățare a jantei
  • Turcoaz = piele și plastic în interior
  • Maro = uscător și conservant
  • Galben = șampoane
  • Gri = cauciuc și plastic în exterior
  • Albastru = curatator de sticla si tratarea apei de proces
  • Negru = pregătirea vopselei

Curățarea țesăturilor cu Koch Chemie Pol Star

Koch Chemie Pol StarPol Star de la Koch Chemie este ideal pentru curățarea covoarelor, covorașelor, tapițeriei, Alcantara și pielea.
În funcție de gradul de contaminare, Pol Star poate fi diluat. De obicei il folosesc diluat 1:10 cu apa distilata.
Pulverizați suprafața murdară complet și generos și slăbiți cu o perie moale. Apoi îndepărtați murdăria cu o cârpă din microfibră. Aici se poate aplica puțină presiune.




Curățați covorașele auto

Koch Chemie Green StarCovorașe curate! Aspirarea nu este suficientă pentru mine. După ce am aspirat covorașele, le-am pulverizat generos cu Koch Chemie Green Star la o diluție de 1:20. Apoi am periat covorașele cu o perie de tapițerie și am îndepărtat murdăria cu o cârpă veche din microfibră.
Dacă o singură trecere nu este suficientă, pur și simplu pulverizați din nou, periați și îndepărtați murdăria.




Curățați anvelopele auto cu Koch Chemie Green Star

Curățarea anvelopelor Koch Chemie Green StarKoch Chemie Green Star curăță anvelopeDupă raportul de ieri despre îngrijirea anvelopelor, astăzi câteva informații despre curățarea anvelopelor . Deci la munca pregătitoare! Înfrumusețarea, detaliile anvelopelor este desigur mult mai eficientă cu anvelopele curățate.
Îmi curăț anvelopele cu APC și o perie pentru anvelope. Ieri am folosit Green Star de la Koch Chemie într-o diluție de 1:20. Deoarece îmi curăț anvelopele frecvent, este suficient. Pentru anvelopele foarte murdare se poate folosi și o diluție de 1:10.
Pulverizarea minuțioasă cu un aparat de curățat cu înaltă presiune este foarte importantă atunci când curățați cu APC. Green Star este alcalină și are efect degresant. Nu ar trebui să rămână reziduuri pe cauciuc.
Așa că stropesc anvelopa cu APCși lăsați aparatul de curățat să funcționeze aproximativ 20 de secunde. Apoi lucrez cu peria pentru anvelope. APC-ul face puțin spumă. Folosesc o perie foarte moale pentru a nu zgâria janta. Peria Chemical Guys cu perii verzi este perfectă pentru asta și face parte din echipamentul de bază al îngrijirii corecte a mașinii .Dupa curatarea a 4 anvelope, acestea sunt pulverizate cu HDR (la fel ca si curatarea jantelor).
In poze se vede si murdaria dizolvata (de la o saptamana).
Trebuie să-ți imaginezi o anvelopă ca o piele. Cauciucul are pori în care se depune murdăria. Cu această metodă, anvelopa devine cu adevărat curată din nou.
(Ca o alternativă la APC alcalin, puteți utiliza, desigur, și un ASC cu PH neutru)

Koch Chemie RRR Reactive Rugin Remover

Subiect pentru curățarea jantei! În esență, Koch Chemie Rrr este un agent de îndepărtare a ruginii . Cu toate acestea, poate fi folosit și ca agent de curățare a jantei fără probleme. De ce este asta? Rugina flash constă în principal din oxid de fier. Fierul este, de asemenea, componenta esențială a prafului de frână. Deci murdăria încăpățânată de pe jante, care este greu de îndepărtat.
Koch Chemie Reactive Rust Remover este un produs foarte puternic. Cu toate acestea, prețul relativ ridicat (comparativ cu alte produse) este plătit de consumul redus.
Probabil știi asta din propria experiență. Folosești mult detergent (ieftin) și poate fi nevoie să faci o a doua curățare pentru că jantele sunt încă murdare. Puteți economisi asta cu un agent de curățare a jantei foarte puternic precum Rrr. Indicatorul de eficacitate arată impresionant performanța. Pulverizatorul este, de asemenea, bine în mână și este, de asemenea, de înaltă calitate.
Vâscozitatea nu este nici prea mare, nici prea scăzută. Soluția de curățare aderă foarte bine la jantă și poate fi totuși pulverizat foarte ușor. Pulverizarea este adesea foarte dificilă cu agenți de curățare prea vâscoși. Din punctul meu de vedere, Koch Chemie a găsit aici echilibrul optim cu Rrr.

Noul produs de îndepărtare a peliculei de rugină și de curățat jante de la Koch Chemie este disponibil din iulie 2017. Koch Chemie Reactive Rust Remover sau pur și simplu abreviat ca Koch Chemie RRR.
Acesta este un produs combinat ingenios care poate fi folosit pentru a îndepărta pelicula de rugină de pe vopsea. În plus, Reactive Rust Remover este potrivit și ca agent de curățare a jantei.

Koch Chemie GSF Spumă blândă pentru zăpadă

Koch Chemie GSF Spumă blândă pentru zăpadăPe tema șampoanelor cu spumă de zăpadă: După părerea mea, Gentle Snow Foam (GSF) de la Koch Chemie este unul dintre cele mai bune șampoane cu spumă de zăpadă de pe piață. Poate fi folosit atât în ​​pulverizatorul de spumă, cât și în găleată de spălat.
Datorită formării mari de spumă și a performanței excelente de curățare, Gsf este ideal pentru prespălarea mașinii. Cu toate acestea, ambele proprietăți intră în joc și atunci când sunt utilizate în găleată de spălat. În plus, convinge cu un comportament puternic de alunecare. Acest lucru este foarte avantajos atunci când spălați manual. Aș descrie mirosul de cireșe ca fiind foarte plăcut. Gsf este PH neutru și sigur pe ceară și etanșanti. Dacă nu îl știți încă, ar trebui să îl încercați!

Spray de argilă Koch Chemie | Koch chimie cls

Noua serie de îngrijire Koch Chemie se adresează pasionaților de îngrijire a mașinilor.Cu noul spray Cls Clay, Koch Chemie a dezvoltat un lubrifiant foarte bun pentru chitul de curățare a vopselei.

Koch Chemie Allround Surface Cleaner | Koch Chimie ASC

Cu noul Koch Chemie Allround Surface Cleaner, există un alt și al treilea produs din seria de îngrijire a mașinii pentru entuziaști. Orice suprafață din și de pe vehicul poate fi curățată cu ASC, de exemplu materiale plastice, benzi decorative, piese cromate, garnituri de cauciuc și multe altele.

Testul Koch Chemie Protector Wax

Koch Chemie Protextor Wax a ajuns acum pe piață și într-o versiune de 1 litru pentru clienții finali. Am putut testa exclusiv ProtectorWax în 2017 la un curs de formare Koch Chemie , puteți vedea asta în videoclipul meu.

Am testat și noua sticlă disponibilă de 1 litru de Koch Chemie ProtectorWax pe AMG C63-urile mele, pe care o puteți găsi și în videoclipul de pe YouTube.


Koch Chemie Protector Wax Raport de amestecare: adăugați aproximativ 30 ml la 1 litru de apă și aplicați direct pe vopseaua încă umedă, dar curățată cu pulverizatorul de spumă, de exemplu Gloria FM10. Vopseaua trebuie apoi clătită bine și uscată.

Experiența Koch Chemie ProtectorWax

Ceara protectoare de la Koch Chemie . Aplicația este foarte simplă. Pur și simplu adăugați 30 ml la 1 litru de apă într-un pulverizator cu spumă (de exemplu, Gloria FM10) , pulverizator cu pompă sau într-o sticlă cu pulverizator și pulverizați pe mașina încă umedă după spălarea vehiculului. Piesele din plastic și sticla pot fi , de asemenea, tratate cu Protector Wax. Apoi clătiți bine întregul vehicul cu aparatul de curățare cu înaltă presiune. Mirosul este foarte placut. Amintește puternic de mirosul de cireșe de la Gsf. Puțin mai intens, totuși.

Îmi place foarte mult cearceaful Dar mărgelele sunt, de asemenea, cu adevărat impresionante. În plus, trebuie menționată o îmbunătățire clară a netezimii vopselei. Prima mea impresie este constant pozitivă. Cu siguranță voi folosi ceara protector mai des în viitor.

Concluzie: Cu Protector Wax, protectia vopselei poate fi aplicata foarte usor si eficient atunci cand spalati manual.

Experiențe și aplicare Koch Chemie Fresh Up

Koch Chemie Fresh Up ucigaș de mirosuriCu Fresh Up de la Koch Chemie poți elimina mirosurile neplăcute. Moleculele de miros sunt încapsulate și astfel sunt ineficiente. În plus, Fresh Up lasă un parfum proaspăt plăcut. Sticla de 1 litru este foarte economica. Mirosurile de mucegai din interior sunt eliminate în același mod ca și reziduurile mirositoare din excrementele sau vărsăturile de câine.
De altfel, poate fi folosit și în gospodărie. Începând cu pantofii sport până la spray-ul clasic de cameră.
În trecut, Fresh Up a fost întotdeauna puțin impresionant, așa că am fost fixat de aromele Chemical Guys.
Dar cu cât folosesc mai mult Fu de la Koch Chemie, cu atât apreciez mai mult acest produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu