Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iulie 2023

Chimie Koch - Eulex contra pete de sevă si guma de mestecat

 După cum am menționat la început, am experimentat deja una sau alta în îngrijirea mașinii și mi-am câștigat experiența cu petele de rășină și îndepărtarea lor - și așa că testul meu lua deja contur în mintea mea: aplică Eulex, lipește tampon și încearcă după 5 minute dacă petele de rășină sunt deja în scădere, aplică Eulex din nou, lipește pe tampon - etc. și așteaptă un rezultat intermediar....

„Din păcate”, Eulex- ul mi-a zădărnicit planurile aici și, prin urmare, testul meu a avut și câteva imagini mai puține decât era planificat inițial.
După cum puteți vedea aici, siguranța la locul de muncă și ventilația adecvată trebuie luate din nou în considerare:



Să începem cu starea inițială, pete de rășină uscată pe un sigiliu care a atins deja vârsta biblică:



Pe scurt, „testați ce se întâmplă”:



uppps... prima pată a dispărut imediat!



Odată scurtă peste a doua ștergere:



și departe.



Desigur, l-am eliminat și pe micuța colegă din colțul din dreapta sus:



Cel mai târziu în acest moment am fost uluit!

Din pură disperare, și restul petelor de rășină au pus mâna pe ea:



Imaginile sunt întotdeauna recunoscătoare pentru așa ceva - pentru a vă arăta/clarifica din nou efectul, am filmat un mic videoclip:

„Atenție la protecția datelor: Dacă dați clic pe videoclip și îl porniți, un cookie poate fi setat de Google”






Un cracker ceea ce Koch Chemie EULEX oferă aici!

Mai era o provocare specială în partea din față a aripii: guma de mestecat își lăsase amprenta:



Așa că mi-am înmuiat tamponul de bumbac din nou cu Eulex și mergem. Aici produsul a putut să arate direct ce poate face:



Semnificativ mai bine, dar încă departe de a fi perfect - de fapt la asta mă așteptam...



Frecarea pentru totdeauna nu face nimic aici - tampoanele de bumbac sunt foarte agresive pentru vopsea, dacă oricum nu trebuie să o pregătiți, aș recomanda să folosiți o cârpă din microfibră cu grădini scurte - astfel încât tamponul să fie fixat pentru a-i oferi Koch Chemie Eulex timp să aibă efect :



Glisați peste el după 5 minute:



Mai a mai rămas puțin... dar apare foarte repede...



Pata întunecată pe care încă o poți vedea este „umbra” gumei de mestecat – vopseaua din jur a fost prevăzută cu o ceață gri de „tăierea” tamponului de bumbac, zonele care se aflau sub „stratul protector” al gumei de mestecat sunt bineînțeles mai puțin afectate.

Concluzie.

Am fost total uluit de produs. Era de fapt destinat să se pregătească pentru un alt test în timpul „ timpilor de așteptare” – pentru a-i oferi lui Koch Chemie Eulex posibilitatea de a trece la acțiune – „din păcate” nu am apucat, produsul m-a surprins absolut din toate punctele de vedere. 
Aplicare, timpul necesar, timpul de pregătire - totul este pur și simplu uimitor. Consum? Neglijabil! Pret-performanta? De neinvins. Facut in Germania? Oricum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu