Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iulie 2023

Koch Chemie - FSE Finish Spray Exterior

 Am putut testa astăzi spray-ul pentru finisaj acid exterior - și, așa cum sugerează și titlul, este o adevărată soluție de rezolvat probleme!




După cum puteți vedea , spre deosebire de toate produsele comparabile pe care le cunosc, exteriorul Koch Chemie Finish Spray nu are niciun semn de avertizare și, prin urmare, poate fi folosit fără mănuși etc. O privire asupra fișei tehnice dezvăluie în coloana cu valoarea pH-ului că este mai bine să vă puneți mănuși atunci când o folosiți pentru o perioadă mai lungă de timp.
Desigur, asta depinde și de metoda folosită pentru a procesa detalierul.
Îmi place să pulverizez o parte a prosopului, apoi să întind produsul cu prosopul din microfibră, apoi să răsturnez prosopul și să șlefuiesc produsul. Aici vei ajunge mereu la partea „imuiată”. În acest caz, aș recomanda și mănuși.
Daca vrei detalierul"doar" pulverizat și apoi lustruit, nu ar trebui să dăuneze nimănui să lucreze fără mănuși.



Ca întotdeauna la Koch Chemie, când adaugi ceva în portofoliul tău: este minunat. Sticla este de înaltă calitate și cu pereți groși, fără sudură proeminentă - așa ar trebui să fie. Capul de pulverizare poate fi reglat la infinit de la ceața „Silent Hill” la un pistol de pulverizare cu apă și nu picura. Iată 

piesa bună:



Cireașa de pe tort a fost eticheta adezivă de înaltă calitate pentru sticla de pulverizare pe care a adăugat-o Koch Chemie . Sper că posibilitatea de a obține eticheta este disponibilă pentru toți clienții



Iată o demonstrație a cât de fin poate atomiza capul de pulverizare exteriorul Finish Spray:



Dar, de fapt, acest test nu este despre sticlă, ci despre conținut și, așa cum am menționat deja, este un adevărat rezolvator de probleme. Fiecare dintre noi care a spălat o mașină întunecată vara știe problema: undeva soarele strălucește pe vopsea și înainte de a termina complet spălarea, pe unele componente s-au format deja pete frumoase de calcar. Și tocmai aici intervine exteriorul Koch Chemie Finish Spray.





În cazul petelor punctiforme, este indicat să pulverizați zona afectată cu detalierul și apoi să pulverizați 2-3 pulverizări în cârpă.

Glisați o dată:









Întoarceți cârpa o dată și ștergeți:





și apoi bucurați-vă de rezultatul impecabil:



Acesta ar putea fi locul potrivit pentru a spune ceva despre procesare; În primul rând, lucrul izbitor: exteriorul Finish Spray miroase exact ca Quick & Shine - pentru a vedea că în spate sunt diferite produse, trebuie doar să arunci o privire rapidă pe fișa tehnică.

Am descoperit pentru mine că exteriorul Koch Chemie Finish Sprayeste cel mai bine prelucrat cu cârpe din microfibră de lungime medie. Daca fibrele sunt prea scurte, se poate intampla ca partea carpei care este pulverizata cu produsul sa nu alunece lin peste vopsea si sa se blocheze usor (totul este grozav cand o stergi dupa aceea), daca fibrele sunt prea lungi, tind sa se pufeasca. Chiar și cel mai neexperimentat începător ar putea pune mâna pe exteriorul Finish Spray și va obține rezultate grozave cu acesta: produsul se desprinde foarte ușor și fără dungi, dacă se usucă puțin, mai poate fi îndepărtat ușor ulterior.

În ciuda aplicării ușoare, vă rugăm să nu uitați niciodată că lucrăm cu un produs foarte acid - folosiți-l în consecință!

Și din nou petele de apă de la spălarea anterioară așteaptă...



...pulverizat pe...



...sterge...



...fi fericit!



Iată unde a fost din nou pata:



Deci putem afirma: petele ușoare de calcar nu sunt o problemă... dar cum rămâne cu cele care s-au dezvoltat de-a lungul timpului? Iată un exemplu de sub oglindă, aici apa picură după fiecare spălare - rezultatul sunt pete care cu siguranță nu pot fi îndepărtate cu o spălare normală:



Cu astfel de pete, puteți acorda exterior Finish Spray un minut sau două pentru a avea efect - lucrăm cu chimie și nu cu magie



Si departe:





Ultimul punct despre mașină:



Aceeasi procedura...



Rezultat:



Dar ce ar fi un detalier , cu sau fără detartrare, dacă nu ar străluci?



Bine... Shine este aici







Înainte de a ajunge la concluzia mea, vă voi arăta o altă problemă pe care o rezolvă exteriorul Koch Chemie Finish Spray: Cel mai târziu când comandați 2-3 produse de îngrijire auto pe lună, puteți obține una sau două săpături de la guvernul intern - este bine dacă puteți obține apoi puncte cu lucruri de genul acesta: Înainte de

:



După aceea:



De aproape înainte/după:





Concluzie:

ce avem: un detalier care nu numai că poate îndepărta petele de calcar, dar aduce și strălucire și o intensificare decentă a culorii, totul cu aplicare extrem de simplă. Nu trebuie uitat senzația de suprafață bine îngrijită - categoria fundul bebelușului. Exteriorul Koch Chemie Finish Spray este foarte economic de utilizat - am folosit aproximativ 50 ml pentru aplicarea pe Mustang-ul meu - prin care marele cap de pulverizare joacă în mod natural și rolul său.

Aș fi doar puțin atent cu mașinile cerate - nu sunt sigur cât de bine sau de rău supraviețuiește o ceară de carnauba îngrijirii cu acest detalier acid . De la Koch Chemiedupă anchetă am primit informația că ceara sintetică, ceramica și sigiliile "nano" nu sunt atacate. În cazul cerii naturale de carnauba, dacă și în ce măsură ceara este îndepărtată depinde de durata efectului exterior Koch Chemie Finish Spray .  Exteriorul Koch Chemie Finish Spray are un preț extrem de corect la 10,95 EUR de la partenerul de forum fără scăderea vreunei reduceri - cel mai târziu când ați demonstrat produsul acasă, în baie, veți ști și de ce nu există doar sticla de 1 l, ci și recipientul de 10 l. Capul de pulverizare Koch Chemie se potrivește perfect și pe sticla de produs " normală " 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu