Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 aprilie 2020

Cum se utilizează o guma de argilă

Cum se utilizează o guma de argilă

O bară de argilă este folosită pentru a elimina contaminarea suprafeței încorporate care rămâne încă după o spălare de întreținere. Adesea, acești cum se folosește o bară de lut - detalierea mașinii emporium care detaliază Irlandacontaminanți nu sunt întotdeauna vizibili pe vopsea la ochiul liber, dar dacă treci cu mâna peste ea, vei simți rugozitatea, în special pe panourile orizontale, cum ar fi capacul portbagajului și capota.
Vopseaua pre-pregătită trebuie să se simtă la fel de netedă ca sticla. Doar după o lutare corectă, trebuie să începeți să lustruiți sau să aplicați straturi de protecție. Nu uitați, barele de lut pot fi folosite pe sticlă, roți, lumini și multe altele.
Ar trebui să vă lăsați mașina de cel puțin de două ori pe an sau înainte de a planifica să o lustruiți. Mai des dacă observați contaminanți care se acumulează rapid de unde parcați mașina, la serviciu sau acasă.
Vehiculul dvs. trebuie decontaminat, spălat și uscat bine înainte de a utiliza o bară de lut. Consultați ghidul nostru de spălare și  îndepărtare a căderilor
Pentru a vă lăsa mașina, veți avea nevoie de o bară de lut și lubrifiant . Vă recomandăm un Clay Lube dedicat. Lubrifiantul cu bare de argilă face exact asta, asigură o suprafață alunecoasă pentru ca lutul să se deplaseze. Rularea argilei uscate pe vopsea va avea ca rezultat marinarea și nimeni nu vrea asta!
 

Cum se utilizează o bară de argilă:

  • Asigurați-vă că vehiculul a fost spălat și uscat corespunzător.
  • Rupeți o mică bucată de lut cu care veți lucra și modelați-o pe o suprafață plană
  • Lucrând în secțiuni mici de 18 "x 18", pulverizați lubrifiantul pe suprafață, asigurând acoperirea completă a zonei în care lucrați.
  • Glisați ușor bara de argilă peste zonă folosind treceri suprapuse, în sus / jos sau stânga / dreapta Nu vă aplecați pe bara de lut, ci glisați-o. Argila va absorbi contaminarea. Examinați-l în mod regulat și pliați-l pentru a descoperi dacă este nevoie de o suprafață curată de lut. Nu vă fie teamă să faceți câteva treceri peste zonă.
  • Argila va începe să se miște mai liber pe suprafață, iar atunci când nu mai simți nici o frecare, zona este gata. Verificați lutul, dacă este puternic contaminat, aruncați acea bucată și obțineți alta.Bilt-Hamber Auto-Clay regulat
  • Ștergeți un lubrifiant de argilă în exces cu un prosop cu microfibră curată.
  • Repetați pașii de mai sus până când întregul vehicul a fost făcut.
Pentru a crește durata de viață a barei dvs. de lut, pulverizați bara cu un lut de lut și depozitați-o în recipientul său. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu