Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 aprilie 2020

Ceară mașina: elementele de bază ..

Ceară mașina: elementele de bază ..
Așadar, ați pus la dispoziție orele de muncă grea, pre-spălarea, spălarea, lutarea, eliminarea caderii, curățarea și lustruirea ... în cele din urmă este timpul pentru ceara! Epilarea masinii va da vopselei o stralucire profunda si va proteja toata munca grea pe care o depuneti in etapele de pregatire si lustruire.  
Dacă aplicați ceară pe suprafețe învolburate, zgâriate și slab pregătite, veți vedea în continuare imperfecțiunile produsului finit, nu veți obține niciodată cele mai bune rezultate - ceara ar putea masca ușor problemele de bază, dar este vorba despre Prep!
Epilarea cu mașina este ultimul pas și ceară, cum ar fi Carnauba set rock tare, așa că continuă mereu ultima.

Ceară naturală sau sintetică?

Cum să vă ceară mașina.  Ceara de carnauba
Ceara poate fi sintetică sau naturală. Carnauba este o ceară naturală (cunoscută și sub denumirea de ceară de palmier sau ceara din Brazilia. Provine din frunzele unui palmier care se găsește doar în statele de nord-est ale Braziliei)
Cerurile sintetice sunt confecționate din polimeri care se leagă de vopsea și pot oferi o protecție de lungă durată, dar luptă pentru a oferi strălucirea profundă pe care o obțineți cu Carnauba naturală.
Lumea detaliată a crescut imens în ultimii 10 ani și cam atât, iar pe piață există o cantitate imensă de produse din ceară de mașini, dar le putem descompune în câteva tipuri pentru a ajuta la înțelegerea pro și contra lor.

Tipuri de ceară

Paste de ceară, cum ar fi Poorboys Nattys, Dodo Juice Wax, Autoglym Ultra High Definition Definition și ValetPro Beading Minunat
colina nr 476 ceară de pastă automată
Ceara lichidă, cum ar fi ceara Bilt Hamber Hydra, ceara izolantă Collinite 845 sau perfecția pentru cremă Race Glaze
Spray Wax, cum ar fi Mothers Brazilian Carnauba și Mothers California Gold Spray Wax.

Care este cea mai bună ceara de mașină?

Într-adevăr, nu există „cel mai bun” și, în multe cazuri, este în funcție de preferințele personale, cu toate acestea, există diferite ceruri care sunt mai bune pentru anumite situații.
De regulă, cu cât este mai grea ceara, cu atât este mai dificil de aplicat, dar cu atât va dura mai mult. Dacă doriți strălucirea finală, nu ați economisit nicio cheltuială, atunci mergeți pentru o ceară de pastă de înaltă calitate, cum ar fi Collinite 915 Marque d'elegance.
Dacă doriți o strălucire la fel de bună ca ceara de pastă, dar mai rapidă și mai ușor de aplicat, mergeți la o ceară lichidă, dar știți că probabil nu va dura atât timp cât o ceară de pastă. Ceara izolantă Collinite 845 este cel mai bun vânzător al nostru din această categorie.
Cearele pulverizate și detaliile rapide sunt ideale pentru aplicarea rapidă la o expoziție auto, de exemplu, dar nu vor rezista deloc în comparație. Cearele pulverizate pot fi, de asemenea, folosite pentru a „reîncărca” o ceară mai tare.
Cum să vă ceară mașina

Ceară colorată

Ceara este adesea disponibilă pentru mașinile de culoare deschisă sau închisă, iar cel mai bine este să încercați să se lipească de tipurile de umbre. Poate fi destul de dificil să elimini o ceară de pastă albă dintr-o mașină neagră! Sucul Dodo are o gamă superbă de ceară în diferite nuanțe și în formă de ceară moale și tare.

Cum se aplică ceară de mașină

Vom intra într-un detaliu mult mai detaliat despre epilarea mașinii într-un articol viitor - deocamdată acoperim elementele de bază. Asigurați-vă că verificați instrucțiunile producătorului, deoarece metodele pot varia de la un produs la altul.
Ceara trebuie făcută la umbră, vă va face viața mult mai ușoară. Vopseaua dvs. trebuie să fie curată, lustruită și, de preferință, curățată cu un produs de curățare pre-ceară, cum ar fi lichidul de curățare Bilt-Hamber. Mascați în afara oricărei zone ale mașinii pe care nu doriți să obțineți ceara, deoarece poate fi dificil de îndepărtat ulterior.
Puteți aplica ceară lichidă sau ceară pastată manual sau cu mașina. Utilizarea unei mașini vă va grăbi, probabil, treaba și vă poate oferi un rezultat mai bun, de durată mai lungă, dar rezultate excelente pot fi obținute cu ceară de mână. Dacă epilează cu mână folosind un tampon aplicator, fă o secțiune la un moment dat și lucrează de sus în jos. Aplicați ceara și după puțin timp se va transforma în ceață. Când se întâmplă acest lucru, îndepărtați cu o cârpă moale de lustruit și asigurați-vă că aveți o mulțime de cârpe curate la îndemână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu