Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 mai 2020

Produsele MEGUIARS MIRROR GLAZE CAR in detaliu! Part.1

Produsele MEGUIARS MIRROR GLAZE CAR in detaliu!

Timp de peste 110 ani, linia Meguiars Mirror Glaze ajută la răsfățarea vopselei de la toate, de la trăsuri fără cai până la hotrods. Fondată de Frank Meguiar în 1901, ceea ce a început ca o companie de poloneză pentru mobilă s-a transformat rapid odată cu piața în creștere a automobilelor pentru a include lustre și ceară pentru primele automobile. Indiferent de ce trebuiau să folosească produsele sale, Frank avea standarde foarte ridicate pentru toate formulele și a cerut testarea riguroasă a tuturor produselor înainte de lansarea lor - o practică care continuă să distingă produsele Meguiars în afara concurenței.

În primele zile ale liniei Mirror Glaze, formulările au fost considerate adecvate numai pentru uz profesional și au văzut o utilizare grea de către caroserii, producători de mașini, distribuitori profesioniști și dealeri. Multe dintre formule sunt sigure în magazinul de caroserie și au devenit standardul în setările personalizate ale magazinului de vopsea. În anii 1960, când mașinile musculare stăpâneau drumurile, iar spectacolele auto au devenit un eveniment popular în weekend, Meguiars a devenit brandul perfect pentru o strălucire de spectacol. Această popularitate în creștere a determinat lansarea liniei de consum Meguiars în 1973.

Acum recunoscută la nivel mondial ca fiind un nume de încredere în îngrijirea vopselelor auto, linia Meguiars Mirror Glaze oferă toate produsele necesare pentru restaurarea și menținerea aspectului nou al vehiculului dumneavoastră. Indiferent dacă vă restaurați vopseaua cu râvnitul compus M105 Ultra-Cut, M205 Ultra Finishing Combo polonez, sau vă restaurați farurile cu Meguiars Plastic Care nr. 10 și # 17, vehiculul dvs. va deveni un viraj de cap atunci când utilizați Meguiars Produse cu oglindă.

 Meguiars Mirror Glaze # 1 Median Cut Cleaner

Se curăță ca un compus, se finisează ca un lac.

Meguiars Median Cut Cleaner # 1 înlătură defectele de vopsea de calitate medie pe care nu le pot atinge lustrele ușoare. Ștergeți vârtejurile, petele de apă și marcajele de șlefuire umedă în timp ce lustruiește vopseaua pentru un luciu ridicat. Acest produs de curățare care perfecționează vopseaua se taie rapid și apoi se descompune într-un lustruire fină pentru cea mai fină finisare posibilă.

Meguiars Medium Cut Cleaner # 1 funcționează împreună cu polizorul rotativ pentru a elimina defectele de vopsea moderate care sunt prea severe pentru lustruirea mai ușoară. Folosind viteza rotativă, abrazivele de curățare a curățătorului median tăiatse descompun treptat până la o roată fină de lustruire care lasă finisajul cu un luciu ridicat. Vopseaua este lăsată cu un risc minim și nici urmă de fostul defect!

Lustrele Meguiars folosesc acțiuni abrazive tamponate pentru a unge și proteja vopseaua de zgârieturi în timp ce lustruiești. Această acțiune permite Meguiars Median Cut Cleaner # 1 să termine mai neted decât alte produse de curățat. Acest produs are o scădere de 7 la scara Meguiars a puterii de tăiere, dar nu l-ai ști niciodată din finisajul neted pe care îl lasă în urmă. Urmăriți cu Meguiars Show Car Glaze pentru a îmbunătăți și mai mult luciul.

Meguiars Median Cut Cleaner # 1 este recomandat pentru utilizare rotativă ca parte a liniei profesionale Oglindă Oglindă Meguiars. Folosiți o placă de tăiere sau o placă de tăiere ușoară, în funcție de starea vopselei. Pentru imperfecțiuni mai severe ale vopselei, utilizați Meguiars # 4 Heavy Cut Cleaner.

Îndepărtați petele de apă, marcajele de șlefuire umedă și vârtejurile moderate, cu acțiunea abrazivă diminuantă a dispozitivului de curățare mediu 1 Meguiars. Înlătură defectele cu risc minim, astfel încât vehiculul dvs. să arate din nou în mai puțini pași.

Meguiars # 2 Curățător fin tăiat

Un finisaj neted, fără cusur pentru perfecționiști!

Finisajele de vopsea rămân rar în stare perfectă fără mult ajutor. Detaliștii profesioniști și colecționarii de mașini știu ce este nevoie pentru a recupera un finisaj similar, fără a obține de fapt un nou finisaj. Pentru rezultate dovedite, aceștia folosesc Meguiars # 2 Fine Cut Cleaner pentru a readuce finisajul neted, fără cusur al vehiculelor lor prețuite.

Meguiars # 2 Fine Cut Cleaner este recomandat pentru utilizare cu un tampon cu acțiune dublă sau cu un tampon rotativ de mare viteză .

Meguiars # 2 este perfect pentru alimentarea oxidării ușoare și a petelor dure sau grele de apă și chiar a petelor. Părăsește suprafața în stare similară, proaspăt vopsită. Este sigur pentru toate finisajele, chiar și pentru straturile clare, dacă îl utilizați corect.Pete, vârtejuri, zgârieturi, pete de apă dură și oxidare vor dispărea toate cu Meguiars # 2 Fine Cut Cleaner. Abrazivele speciale tamponate elimină zgârieturile și vopsele, astfel încât vehiculul tău să pară tocmai de la magazinul de vopsea.

Urmați Meguiars # 2 cu # 9 Swirl Remover pentru vârtejuri și zgârieturi ușoare. Nu uitați să vă protejați toate lucrările grele cu o ceară de calitate sau un material de etanșare pentru vopsea.

Meguiars este arma secretă din spatele unora dintre cele mai impresionante mașini de pe circuitul de spectacole auto. De asemenea, vă puteți restaura perfectiunea ca și noua vopsea cu un pic de cunoștințe și Meguiars # 2 Fine Cut Cleaner.

Meguiars # 3 Pro Machine Glaze

Depășește lustrele și cerurile obișnuite cu mașina!

Până acum, lustrele erau fabricate pentru a fi aplicate manual. Aplicația mașinii a obținut rezultate plate, lipsite de luciu, deoarece produsul nu a fost proiectat pentru a profita de condițiile unice generate de un polizor. Lustrele tradiționale nu conțin uleiuri pentru a hrăni vopseaua, astfel încât, în timp ce se poate obține o strălucire decentă, este nevoie de multă grăsime la cot. Tot ce este pe cale să se schimbe odată cu introducerea Meguiars # 3 Professional Glaze Machine .

Meguiars # 3 Professional Machine Glaze este un adevărat polonez în sensul că descoperă strălucirea naturală a vopselei pentru a îmbunătăți stratul final de ceară. Spre deosebire de majoritatea lacurilor, Machine Glazedepune uleiuri nutritive în vopsea care amplifică strălucirea. Vopseaua dvs. este lucioasă în mod natural, dar se usucă și pare plictisitoare în timp. Uleiurile regenerează vopseaua astfel încât să strălucească. Gândește-te la Machine Glaze ca la hidratant pentru vehiculul tău. Din cauza acestor uleiuri, acest polonez este capabil să producă o strălucire umedă, spre deosebire de orice alt polonez de pe piață. Și numărul 3 este de fapt formulat pentru a beneficia de aplicarea mașinii. Uleiurile se absorb rapid în vopsea pentru a produce o strălucire instantanee. Nu puteți muta mâna suficient de repede pentru a obține toate recompensele acestui produs excelent
Meguiars # 3 Professional Machine Glaze face parte din linia Glaze cu oglinzi și a fost formulată pentru a fi utilizată de profesioniști, însă oricine priceput cu un șlefuitor rotativ sau cu acțiune dublă poate obține rezultate frumoase. Acest lustruire este sigur pe toate vopselele și finisajele clare ale stratului și este vopsibil.

Acesta este un adevărat polonez. Acesta va îmbunătăți textura și aspectul vopselei tale, dar nu va îndepărta oxidarea sau vârtejurile. Pentru asta ai nevoie de Meguiars # 9 Swirl Remover . Urmăriți cu mașina # 3 Glaze și apoi cu o ceară premium.

Pentru cele mai bune rezultate, aplicați întotdeauna numărul 3 pe o suprafață rece și uscată. Folosiți o placă de lustruit cu spumă albă pe un lustruitor cu acțiune dublă, cum ar fi cablul Porter 7424XP , sau un polizor rotativ cu unMeguiars Soft Buff bej . Folosiți polonezul puțin. Aplicați cu viteză mică pe o secțiune simultan. Îndepărtați imediat excesul de reziduuri. Apoi treceți la secțiunea următoare. Nu uitați să aplicați o ceară sau un produs de etanșare după ce ați folosit orice lac.

Meguiars # 3 Machine Glaze va oferi o strălucire uimitoare, cu aspect umed, pe care niciodată nu ați crezut-o posibil cu un polonez aplicat pe mașină. Utilizați numărul 3 înainte de aplicația de ceară de fiecare dată pentru strălucirea cea mai profundă imaginabilă.

Meguiars # 4 Heavy-Cut Cleaner

Un produs de curățare puternic agresiv, care îndepărtează ușor defectele grave de vopsea. Dacă aveți nevoie pentru a aborda probleme majore de vopsea - cele mai grave petele posibile, zgârieturi, cusururi și oxidare serioasă - acesta este produsul pentru dumneavoastră. Dezvoltat pentru a elimina neglijarea, Meguiars # 4 Heavy-Cut Cleaner este proiectat pentru a fi utilizat cu un șlefuitor. Notă: Tampoanele rotative funcționează la RPM foarte mari și trebuie utilizate doar de către cineva cu experiență rotativă. Meguiars recomandă curățarea Heavy-Cut # 4 să fie utilizată doar cu un tampon rotativ, dar puteți utiliza, de asemenea, un polizor cu acțiune dublă pentru rezultate excelente.

# 4 Heavy-Cut Cleaner nu este pentru nimic mai puțin decât cele mai grave petele, zgârieturile, cusururile și oxidarea gravă. # 4 Cleaner Cut-Heavy are suficiente abrazive de netezire pentru a repara astfel de deteriorări și pentru a restabili finisajul la un luciu similar. Deși acesta este un produs de curățare foarte puternic, dacă este folosit conform instrucțiunilor, nu este aspră nimic altceva decât problema.

- vãtãmãri alungat! Mulți profesioniști în detaliu și restauratori de automobile apelează la Meguiars # 4 Heavy-Cut Cleaner. Este un produs de încredere și preferat de ani buni. Dacă trebuie să eliminați toate opririle pentru eradicarea defectelor grave (nu doar să le acopere) și nu vă temeți să aplicați un pic de grăsime la cot, veți găsi Meguiars # 4 Heavy-Cut Cleaner care va face minuni.

Meguiars # 6 Cleaner / Wax

O ceară de carnauba strălucește fără a petrece timpul cu pastă-ceară!

Meguiars # 6 Cleaner Wax este alegerea ta ideală. Este de fapt făcut din ceara de carnauba autentică, astfel încât să vă bucurați de strălucirea maximă și de beneficiile de protecție ale unui adevărat finisaj de carnauba. Cu toate acestea, experții de la Meguiars au văzut nevoia de a dezvolta un amestec care să lustruiască, ceară și să strălucească totul într-o etapă simplă de utilizat.Să ne descurcăm, majoritatea dintre noi pur și simplu nu avem timp să petrecem chiar și câteva ore în detalii despre mașinile noastre, deși ne-am dori. Viața pare să devină din ce în ce mai agitată cu fiecare sezon care trece - între responsabilități profesionale, familiale și sociale ... De multe ori ne găsim răspândiți atât de subțiri încât chiar și atunci când avem ocazia să asistăm la nevoile de îngrijire a suprafeței vehiculelor noastre, trebuie să finalizăm rapid procesul. Și de aici intră Meguiars # 6 Cleaner Wax!

Nu vă faceți griji, nu veți sacrifica un finisaj excelent sau o protecție de lungă durată cu ceara curată # 6. La Meguiars, ei înțeleg că sunt la fel de buni pe cât arată mașina ta! Doar pentru că ești apăsat de timp nu înseamnă că ești dispus să te mulțumești cu altceva decât cu perfecțiunea. # 6 Ceara mai curată se aplică ca untul topit - se freacă cu ușurințăși poate fi administrat manual sau prin lustruitor orbital. Oricum, continuă rapid și se usucă repede. Polizoarele încorporate au o dublă datorie pentru curățarea unor imperfecțiuni și vârtejuri minore, în timp ce trag mizeria reziduală în sus și departe de suprafață. Vorbește despre eficiență! Ceața care se formează (ca în cazul tuturor cerurilor) este deosebit de ușor de înlăturat cu Meguiars # 6 Cleaner Wax. Șterge curat cu efort minim și dezvăluie o strălucire atât de reflectantă, încât lumina soarelui pare să danseze pe vopsea!

Vei fi uimit cât de ușor poate fi obținerea unui finisaj cristalin! Acest produs de curățare / ceară este destinat celor care ne adorăm mașinile și vrem să le prindem, chiar dacă responsabilitățile vieții ne bat în alte direcții. Puțini dintre noi ne putem bucura de nenumărate ore de detaliere a binecuvântării și îi invidiem pe cei care pot - dar pentru restul dintre noi, există Meguiars # 6 Cleaner Wax. Îți va face mașina să pară ca și cum ai petrece nenumărate ore lustruind și ceruind. Nu vă faceți griji că secretul este în siguranță cu noi!

Meguiars # 7 Show Glaze Car

Poloneză până la un final demn de concours!

Dacă sunteți deja familiarizați cu această glazură intensă, ați ajuns deja să apreciați cât de esențială este pentru un finisaj de calitate concours. Dacă aceasta este prima ta experiență cu # 7 Show Car Glaze, pregătește-te să fii wow'd! Acesta este același produs folosit de detaliștii experți în circuitul spectacolului. De anizile au bazat foarte mult pe Meguiars # 7 Car Show Glaze pentru a obține luciu de înaltă definiție finisajulcare este atâtrâvnit de automobilism entuziaști.

Renumit pentru finisajul său strălucitor,# 7 Show Car Glaze este legendar printre cei care înjură prin filosofia frecată de mână. Dar obține rezultate splendide atunci când este aplicat prin tampon orbital sau polizor cu acțiune dublă. Aceasta este o adevărată glazură a showman-ului dezvoltată inițial pentru colecționarul avid, pasionat serios și expozant de mașini. Adâncimea strălucirii nu este deloc uimitoare!

Meguiars # 7 Show Car Glaze este un adevărat polonez cu un randament ridicat, fără calități de protecție. Fii sigur să urmeze aplicarea cu un strat de ceară de calitate superioară , cum ar fi Meguiars Premium strat de vopsea sau Meguiars Hi-Tech Paste Wax # 26. Emolienții bogate și uleiuri hrănitoare în # 7 Car Show Glaze produce o stralucire foarte adâncă, grea oglindă lucioasă. # 7 este sigur de utilizat pe toate vopselele și straturile clare.

Indiferent dacă sunteți gata să vă prezentați sau doar să vă prezentați, Meguiars # 7 Show Car Glaze este echipat pentru a oferi finisajul extrem de înalt. Când ești atât de serios; obține glazura folosită de profesioniști - # 7 Show Glaze Car!

Meguarii nr. 10 polish

Atât lustruirea de plastic # 10, cât și curățătorul de plastic # 17, sunt produse versatile pentru o gamă largă de utilizări. sunt utilizate în mod obișnuit pe materiale plastice clare în bărci, avioane și automobile, precum și zeci de utilizări casnice și profesionale. # 17 curățător de plastic este componenta mai curată a acestei combinații. în mod sigur și eficient scoate grime de pe suprafață și scoate murdăria din zgârieturile minuscule ale părului, ducând calea pentru poluarea din plastic meguiars # 10 pentru a adăuga atingerile finale. este un polonez de excepție pentru toate materialele plastice clare - chiar și soiul moale. umpluturile cristaline din lustru completează și rotunjesc marginile unor mici imperfecțiuni, astfel încât acestea par să dispară. nu veți obține niciodată ceață cu niciun produs. nivelul de claritate pe care îl veți obține cu combo-ul pentru îngrijirea plasticului Meguiars este de neegalat.

Meguiars # 17 Cleaner

Atât lustruirea de plastic # 10, cât și curățătorul de plastic # 17, sunt produse versatile pentru o gamă largă de utilizări. sunt utilizate în mod obișnuit pe materiale plastice clare în bărci, avioane și automobile, precum și zeci de utilizări casnice și profesionale. # 17 curățător de plastic este componenta mai curată a acestei combinații. în mod sigur și eficient scoate grime de pe suprafață și scoate murdăria din zgârieturile minuscule ale părului, conducând calea pentru Meguiars # 10 lacul de plastic pentru a adăuga aspectul final. este un polonez de excepție pentru toate materialele plastice clare - chiar și soiul moale. umpluturile cristaline din lustru completează și rotunjesc marginile unor mici imperfecțiuni, astfel încât acestea par să dispară. nu veți obține niciodată ceață cu niciun produs. nivelul de claritate pe care îl veți obține cu combo-ul pentru îngrijirea plasticului Meguiars este de neegalat.

Meguiars # 18 Detaliu transparent din plastic

Un „must” pentru păstrarea plasticului limpede, care arată bine!

Plasticul clar, rezistent, utilizat în ferestrele convertibile și pe vasele marine, se va decolora în mod natural în timp, scăzând vizibilitatea și aspectul general. Plasticul, datorită naturii poroase a materialului, se va zgâria și colora în mod natural mult mai ușor decât sticla. Poluarea în aer poate duce la apariția tulburelui sau a apariției unei cețe. Oricine s-a ocupat de această problemă, știe cât de încăpățânat poate fi plasticul pentru a curăța și a păstra curat. Meguiar's produce cele mai bune produse pentru păstrarea plasticului clar, bine, strălucitor!

Dacă vă place un top convertibil sau perdele de barcă cu aspect neted, protejați geamurile din plastic transparent între poli. Acesta este într-adevăr un mic detaliu dur! Din prima zi, am folosit Meguiars # 18 în mod regulat pentru a-mi menține suprafețele de plastic pe barca mea. Chiar și cu utilizarea frecventă, geamurile din plastic ale bărcii mele sunt la fel de transparente ca în ziua în care am adus-o acasă! Îl folosesc și pe capacele farurilor din plastic și, ce diferență face! Folosit în mod regulat, ajută la respingerea contaminanților care duc la probleme inestetice, cum ar fi îngălbenirea și ceața, care sunt atât de comune (dar care pot fi evitate!) Pe blaturi de îmbătrânire. Vârful tău de zdrențe nu trebuie să cadă victimă ravagiilor timpului și a condițiilor meteorologice - nu dacă este întreținut cu sârguință!

Meguiars # 18 Detectorul de plastic transparent este recomandat pentru utilizare pe toate materialele plastice clare. Folosiți-l pentru materiale plastice clare pentru automobile și apoi încercați-l pe ochelari, geamuri pentru barcă, viziere pentru cască, parbriz pentru motociclete, chiar și discurile compacte! Formula ultra blândă elimină în siguranță murdăria și contaminanții și lustruiește plasticul până la o transparență strălucitoare. # 18 Clear Plastic Detailer este un plus minunat pentru combinația Meguiars Plastic Care de # 17 Plastic Cleaner și # 10 Plastic Polish. Întoarceți-vă la această combinație pentru a restabili claritatea în cazul în care deja este prezentă îngălbenirea sau ceața. Vor face minuni pentru a înlătura decolorarea și pentru a lăsa plasticul să fie clar, strălucitor și practic nou cu aspect nou!

Este vorba despre detectorul de plastic transparent 18 # Meguiars pentru întreținere regulată între curățare și lustruire pentru a menține plasticul fără aspect. Acesta oferă suficiente condiționatoare pentru a combate efectele utilizării de zi cu zi, radiațiile UV și elementele. Meguiars # 18 Clear Plastic Detailer rapid, fiabil și non-abraziv este modalitatea simplă de a răsfăța materialele plastice clare și moi cât de des doriți.

Meguiars # 20 Sealant Polimer

Protecție profesională, prețuri de amatori!

Experții Meguiars au petrecut ultimii 100 de ani perfecționând formule și înrădăcinând combinații mai bune de compuși pentru a oferi finisajul final fiecărui vehicul pe care îl ating produsele lor. De asemenea, și-au construit o reputație de companie onestă, cu prețuri rezonabile, care se străduiesc să ofere aceleași produse de top utilizatorului de zi cu zi pe care îl distribuie profesioniștilor. Și unul dintre motivele (deși sunt prea multe pentru a da socoteală precisă) că Meguiars s-a bucurat de o asemenea longevitate în industria de îngrijire a suprafeței este rezistența pură a liniei lor de produse. Meguiars # 20 Polimer Sealant se află în aceeași tradiție - rezistă rigorile timpului.

Dealerii de mașini percep în general un bănuț destul de mare pentru un sigilant poli - peste 300 USD în majoritatea magazinelor. Profesioniștii de la Meguiar's au decis să niveleze terenul de joc și să ofere sigiliul lor poli (# 20) - același sigiliu polimer # 20 pe care magazinele profesionale îl utilizează - pentru utilizatorii de zi cu zi, cu o fracțiune din cost!

Și Meguiars ușurează aplicarea etanșantului polimer # 20. Este într-adevăr simplu ... oricine poate obține rezultate uimitoare cu efort relativ mic. Puteți aplica numărul 20 de mașină sau șlefuitor orbital, trebuie doar să folosiți pe o suprafață rece și departe de expunerea directă la soare. Se lasă să se usuce până la ceață și se blochează ușor pentru o strălucire remarcabilă cu o lustruire orbitală. Este atât de ușor, de fapt distractiv!

Partea cea mai bună este că protecția durează peste șase luni! Profesioniștii preferă sigilantul polimer Meguiars # 20, deoarece conține un produs de curățare blând, care elimină murdăria reziduală și contaminanții, deoarece lustruiește și protejează. Când vă detaliați pentru o viață, orice lucru care salvează pași fără a jertfi un finisaj strălucitor este râvnit. Folosiți același material de etanșare poli, pentru care profesorii se încasează în topul dolarului pentru - Meguiars # 20 Polimer de etanșare!

Meguiars # 21 Synthetic Sealant 2.0

Îngrijirea și protecția vopselelor noi și îmbunătățite , avansate tehnologic.

Meguiars # 21 Synthetic Sealant 2.0, parte a liniei profesionale Mirror Glaze, a fost modernizat cu cele mai noi descoperiri în ceea ce privește protecția vopselelor din polimeri sintetici. Acum vehiculul dvs. va fi vizibil mai profund, mai întunecat și mai reflectorizant. Tehnologia de polimer hidrofob respinge apa producând în același timp un luciu uimitor.

Meguiars # 21 Synthetic Sealant 2.0 este alcătuit din polimeri extrem de reflectanți care se leagă de vopsea pentru a crea o coajă micro-subțire, care este atât de strălucitoare și durabilă. Spre deosebire de majoritatea etanșanților de vopsea,Syntetic Sealant 2.0 elimină vizual vârtejurile și zgârieturile fine pentru a face un finisaj perfect.Vopseaua dvs. va părea mai închisă, mai lucioasă și mai netedă ca niciodată. # 21 este conceput pentru a merge de mână sau cu ajutorul unui lustruitor de mașini, ceea ce îl face la fel de potrivit pentru utilizarea de către un profesionist sau un do-it-yourself.

Meguiars # 21 Synthetic Sealant 2.0 merge perfect și ușor, indiferent de modul în care alegeți să îl aplicați. Ștergerea ei nu necesită eforturi speciale. Ca majoritatea etanșanților pentru vopsea, numărul 21 este proiectat pentru o aplicare ușoară și durabilitate maximă. Vă puteți aștepta luni și luni de protecție și o strălucire de durată.

Avantajele sigilării vopselei sunt numeroase. Ploaia acidă, poluarea industrială, sumbra rutieră și razele UV nu pot pătrunde bariera grea, astfel încât vehiculul dvs. are mai puține riscuri de apariție, decolorare, oxidare și contaminare generală.Menținerea curatării vopselei este la fel de ușoară precum o spălare rapidă cu un șampon blând.

Când aplicați Meguiars # 21 Synthetic Sealant 2.0 cu ajutorul mașinii, utilizați un tampon moale de tamponare. Padul de finisare Soft Buff de la Meguiar va funcționa bine cu șlefuitorul dvs. cu acțiune dublă. Îmbinați-vă cu un prosop moale Microfiber Cobra .

Meguiars # 21 Synthetic Sealant 2.0 vă va oferi rezultatele de lungă durată pe care le așteptați de la un sigilant de calitate, plus strălucirea incomparabilă pe care o așteptați de la Meguiars.

Meguiars Mirror Glaze # 26 Hi-Tech Ceară lichidă auto

Protecție perfectă oglindă de fiecare dată!

Dezbaterea a stârnit ani buni. Cum ajungi la finalizarea acelui râvnit contur? Știi, strălucirea lucioasă, abruptă în ulei deasupra culorii lichefiate adânci și bogate - din felul în care nu poți să-ți smulgi ochii? Lasă-l pe Meguiar să evalueze provocarea și să lucreze pentru a găsi soluția finală.

Prezentarea # 26 Ceara lichida Hi-Tech! Meguiarsii au cucerit materia strălucirii perfecte evazive atunci când au făcut matrița pentru acest produs performant. Adevărat finisaj albastru gata-gata! Dar asta nu este tot!

Această formulă profesională este un „animal de companie al detaliilor”. Dacă detaliați automobile pentru o viață, căutați anumite atribute ale unui produs. Desigur, cât de bun este un produs care arată vehiculul este important, deoarece este prima impresie a clientului despre munca dvs., urmată de categoriile de: ușurință și rapiditate de aplicare; valoare; și protecția pe care o oferă.

Categorie de impact optic - perfectă 10. Protecție de lungă durată - perfectă 10. Ușurință și rapiditate de aplicare - perfect 10. Valoare - perfectă 10. Satisfacție totală? Ai ghicit - 10 perfecte!

Această formulare unică de calitate profesională îmbină ceara galbenă premium de Carnauba cu siliconi, polimeri și alte ceară de specialitate- și numai cel mai bun dintre fiecare dintre aceste ingrediente. Îmbunătățirea suprafeței la cea mai bună combinație cu abilități superioare de lipire și protecție - # 26 Ceară lichidă Hi-Tech este alegerea expertului!

Meguiars Mirror Glaze # 34 Inspecție finală

Cel mai apreciat spray de detalii al Meguiar!

Soluția rapidă de neajuns și eliminare elimină contaminanții de suprafață.

Păstrează finisajul vopselei aratat exact.

Formula înaltă de lubrifiere face un lubrifiant excelent pentru argilă.

Inspecția finală a lui Meguiar este un detaliu rapid, necorespunzător, ștergător și secretul modului în care profesorii obțin acel „Show Car Shine”. Reînvie că doar strălucirea cerată și îndepărtează praful foarte ușor și imprimeurile fine în minuete! Formula sa specială de înaltă lubrifiere încapsulează de fapt particulele de praf și îmbunătățește strălucirea profundă, fără a folosi apă. În doar câteva minute, veți avea o strălucire strălucitoare care va întoarce capetele. Pentru cele mai bune rezultate, brumați și ștergeți-vă cu un prosop de microfibră de calitate.


Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Cleaner Vinyl

Îndepărtați ceara din vinil și garnitura de cauciuc!

Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Vinyl Cleaner este un produs de curățare rezistent care îndepărtează murdăria și grime de pe toate suprafețele de vinil, plastic, cauciuc și uretan. Aplicați pe blaturi de vinil, bare de protecție, panouri de uși din plastic, interioare pentru mașini și bărci, bagaje și mobilier pentru a îndepărta acumulările grele de murdărie. Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Vinyl Cleaner chiar elimină petele de ceară!

Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Vinyl Cleaner funcționează acolo unde nu fac alte produse de curățare. Curățătorul profesional rezistent elimină grime grea de pe suprafețele de vinil, plastic și cauciuc din interior și exterior. Suprafețele sunt lăsate curate, nu lipicioase sau grase.

Folosiți Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Vinyl Cleaner pentru prepararea suprafețelor pentru pansamente din vinil și cauciuc. Pansamentele se vor lega mai bine cu o suprafață complet curată și, prin urmare, oferă o durabilitate mai bună. Vă sugerăm NXT Generation Cockpit Shine sau Meguiars Mirror Glaze # 40 Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner .

Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Vinyl Cleaner este sigur în magazin. Utilizați-l pe vârfuri convertibile de vinil și copertine RV, tablouri de bord, panouri de uși, scaune de vinil, garnituri de cauciuc și mulaje.

Meguiars # 39 Professional Heavy Duty Vinyl Cleaner funcționează acolo unde alți agenți de curățare nu se potrivesc. Utilizați numărul 39 cu mare succes pe vehicul, barcă, autovehicul și ATV.

Meguiars Mirror Glaze # 40 Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner

Alegerea profesională pentru suprafețe de vinil și cauciuc curate și protejate!

1901. Ce an! Daimler construiește primul Mercedes, se acordă primul premiu Nobel, se naște Walt Disney, iar Frank Meguiar Jr., tatăl fondator al lui Meguiar, face primul său produs pentru îmbunătățirea suprafeței. Desigur, a nins de acolo. Un an de tradiții durabile ...

Meguiar's # 40 Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner este un produs cu trei straturi. Autocurățire. Revigorează culoarea. Oferă protecție UV.Un simplu pas pentru a cauciucului totale si de ingrijire de vinil? # 40 nu a putut fi mai ușor, mai aprofundată, sau mai competent! O combinație complexă de substanțe de curățare și substanțe nutritive concepute pentru a elimina murdăria și impuritățile în siguranță din drum, administrând în același timp un strat de protecție hidratant, de protecție, care durează săptămâni întregi. Puteți să-l utilizați pe interior și suprafețele exterioare cu încredere. Nu vei vedea un film galben sau ceață maronie pe suprafețele de vinil sau de cauciuc atunci când stick cu lui Meguiars # 40. Funcționează pentru a restabili culoarea originală înapoi la material ... iar finisajul nu este deloc uimitor. Nici o grăsime aici! Doar un luciu minunat de bogat, de înaltă clasă.

Aș sugera să folosiți o placă aplicatoare pentru a aplica produsul de curățare / protectie de vinil și cauciuc pe suprafețele interioare și exterioare. Produsul este confuz cu aplicatorul. Aveți grijă să-l ștergeți perfect pe bord, panouri pentru uși, blaturi de vinil, interioare, anvelope, garnituri de cauciuc și chiar sub capotă. La contact, numărul 40 merge la treabă, eliminând murdăria și praful, revigorând culoarea și protejând împotriva decolorarii, fisurilor și uscării de la supraexpunerea la UV.

Amortizoarele UV din formulă extind viața vinilului și a cauciucului prin luarea în considerare a ferocității soarelui. Pătrunde pe suprafață, oferind balsamuri esențialepentru a menține lucrurile hidratat si arata bine. Multe protejante similare, mai puțin sofisticate, oferă o strălucire rece, sintetică - chiar până la punctul de o strălucire. Nu # 40. Acest lucru lasă produs un frumos satinata strălucire care înfrumusețează orice vehicul. Dacă preferați o finisare mată, permiteți penetrarea vinilului și cauciucului, apoi ștergeți cu un prosop curat. Suprafețe curate, protejate fără strălucire!

O sticlă, un preț scăzut, un pas pentru a finaliza îngrijirea vinilului și a cauciucului!

Meguiars Mirror Glaze # 66 Mirror Glaze Gall Detaliu rapid

O ceară curată cu un pas pentru recondiționarea înaltă a producției!

Ce valoare minunată! Dacă lucrați ca un detailer profesionist sau dacă hrăniți o dependență serioasă de detalii, Glaze cu oglindă # 66 rapidă de Meguiar în dimensiunea galonului este o descoperire excelentă. Este vorba despre 128 de uncii de ceară de curățare de cea mai bună calitate, care vă permite să lucrați eficient în timp ce vă oferă rezultate deosebite!

Acesta nu este un detaliu rapid în sensul tradițional, dar numele se potrivește. Meguiars Mirror Glaze # 66 Quick Detailer elimină oxidarea și petele în timp ce restabilesc luciul. În plus, adaugă un strat rezistent de protecție a ceară. Puteți oferi vehiculului dvs. un detaliu complet în aproximativ jumătate din timpul procesului în două etape de lustruire și ceară.

Detectorul rapid Meguiars # 66 îndepărtează petele de apă, petele, oxidarea ușoară și microforarea de pe straturile clare și finisajele de vopsea cu un singur stadiu Cu o combinație de produse de curățare chimice și mișcarea mecanică a unui tampon, numărul 66 restabilește luciul și îndepărtează petele în mod eficient și eficient. De aceea, detaliștii profesioniști îl folosesc pe vehicul după vehicul.

Meguiars # 66 Quick Detailer poate fi aplicat manual, cu un șlefuitor cu acțiune dublă sau un șlefuitor rotativ. Acesta va avea cea mai mare capacitate de curățare dacă este aplicat cu o lustruitoare și cu un tampon de lustruire. Aplicația nu poate fi mai ușoară decât cu un polizor de acțiune dublă acțiune Meguiars G110 . Indiferent dacă sunteți novice sau pro, veți obține rezultate de expertiză.

Scoateți detaliul rapid # 66 cu aCapacul Cobra Microfiber sau prosopul Cobra Microfiber . Avantajul microfibrei este că va amortiza vopseaua într-o strălucire lucioasă, în timp ce elimină complet ceața.

Dacă finisajul vehiculului este puternic neglijat, utilizați Meguiars # 83 Dual Action Cleaner / Polish pentru a îmbunătăți textura înainte de a utiliza numărul 66.

Meguiars Mirror Glaze # 66 Quick Detailer este construit pentru viteză! Perfectează și protejează finisajul vopselei într-un simplu pas cu numărul 66. 


Meguiars Mirror Glaze # 82 Mirror Glaze Swirl Free Polish

Îndepărtează semnele de vârtej și zgârieturile fine pentru a restabili o strălucire profundă și strălucitoare!

Scoateți ghicitul din detaliile mașinii cu polițe Meguiars ușor, codificate cu număr. O scară din dreapta de pe eticheta din față vă spune instantaneu cum se compară un polonez cu altul. De exemplu, acest # 82 Swirl Free Polish are o notă de 3 care indică faptul că este un lac de tăiere ușoară, cu capacitatea de a elimina vârtejurile ușoare și zgârieturile fine. Folosiți-l pe vopselele care îmbătrânesc pentru a restabili luciul și netezimea.

Swirl Free Polish este comparabil cu Meguiars # 9 Swirl Remover, cu toate acestea, numărul # 82 este conceput pentru utilizare profesională. Prin urmare, # 82 răspunde bine la aplicația mașinii cu un tampon rotativ sau orbital. Îndepărtează rapid cele mai multe urme de vârtej și zgârieturi ușoare. Într-un mediu de magazin de caroserie, nu puteți bate viteza și eficacitatea acestui produs. Lasă un luciu neted, care este gata să fie completat cu ceară sau vopsit. Meguiars # 82 Swirl Free Polish este vopsibil și este protejat pentru corp.

Dacă aveți vârtejuri mai severe, mai întâi , utilizați Meguiars Dual Action Cleaner Polish . Acest lucru va aborda imperfecțiunile mai profunde. Urmărirea cu numărul 83 va elimina orice hazard creat de produsul de curățare și va restabili luciul asemănător. Completează finisajul cu oricare dintre cerurile premium Meguiars.

Recomandăm tamponarea cu o pânză de detalii Cobra Microfiberpentru cele mai bune rezultate. Dacă utilizați un șlefuitor cu acțiune dublă, trageți o capotă din microfibră peste o garnitură pentru a îndepărta reziduurile de lustruire. Microfibra va oferi cel mai bun tampon și strălucirea cea mai strălucitoare.

Refaceți strălucirea și senzația asemănătoare a vehiculului dvs. cu poloneză Meguiars # 82 Swirl Free . Elimina vârtejurile și zgârieturile ușoare cu viteză rapidă de lumină atunci când sunt utilizate cu șlefuitorul.

Meguiars Mirror Glaze # 83 Dual Action Cleaner Polish

O formulă premium poloneză Meguiar:

Îndepărtează semnele de vârtej și zgârieturile fine.

Restabilește finisările decolorate și oxidate.

Demachiantul / poloneză cu acțiune dublă de la Meguiar elimină contaminarea ușoară până la medie, cusururile și oxidarea. Combină cantitatea perfectă de curățare abrazivă și polă, bogată, pentru a produce o strălucire profundă. Curățarea abrazivă sigură, tamponată elimină defectele fără a marma finisajul.

Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound 32 oz.

Viteză extremă de tăiere pentru profesionist! Rezultate extreme pentru entuziast !!!

Compusul avansat elimină rapid până la 1200 de semne de șlefuire

Îndepărtează zgârieturile adânci, marcajele de ploaie acidă și deteriorarea severă a vopselei

Proiectat pentru a lucra la vopsea proaspătă și întărită cu un șlefuitor rotativ

Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound a fost conceput pentru profesioniști, dar este suficient de bun pentru entuziaști și detaliști. Acesta este un compus de tăiere rapidă care utilizează tehnologia avansată Super Micro abrazive Meguiars pentru a elimina rapid defectele de vopsea și a lăsa un finisaj care are urme minime de tampon. Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound nu conține umpluturi, ceară sau silicone. Este complet sigur pentru body-shop!

Profesioniștii din magazinele de caroserie preferă o garnitură de lână și un șlefuitor rotativ pentru a restabili luciul pe vopsea după șlefuire. Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound este proiectat pentru a produce rezultate superioare atunci când este utilizat în acest mediu. Sistemul abraziv SMAT pe care Meguiars l-a perfecționat în alte polițe permite M100 să elimine rapid defectele de vopsea și să restabilească luciul. Aceste substanțe abrazive sunt atât de rafinate încât lasă în urmă un finisaj care necesită o lustruire minimă. Aceasta crește potențialul de profit prin reducerea timpului petrecut pe fiecare vehicul.

Dacă sunteți un detailer profesionist sau un entuziast care preferă să folosească un lustruitor rotativ, atunci Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound se va potrivi nevoilor dvs. extrem de polisante. Oxidarea, liniile de amestec, deteriorarea acidului și multe altele sunt îndepărtate rapid din vopsea cu puțin efort. Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound oferă o putere profesională de tăiere cu un finisaj prietenos.

Pentru cele mai bune rezultate, finalizați folosirea polonezului de finisare Ultra Meguiars M205 sau a lacului de finisare preferat pe un suport adecvat.

Compus tăiat cu spumă Meguiars M101 32 oz

Elimină rapid defectele extreme de vopsea și lasă un finisaj ridicat de luciu

Lac de corecție vopsea extrem de avansat, care utilizează cele mai noi tehnologii abrazive

Îndepărtați marcajele de șlefuire grosiere și defectele severe de vopsea cu viteză extremă

Aplicați cu o varietate de plăcuțe și mașini pentru rezultate diferite

Compusul Meguiars M101 Foam Cut este un compus tăiat foarte greu, care este conceput pentru a elimina toate tipurile de defecte de vopsea, inclusiv vârtejuri, oxidare, urme de șlefuire, zgârieturi și, practic, orice altceva care împiedică aspectul vopselei tale. Spre deosebire de un compus tradițional tăiat greu, Meguiars M101 Compound Cut Foam este proiectat pentru a fi utilizat cu un tampon de tăiere a spumei. Acest lucru face ca Meguiars M101 Compound Cut Foam să fie incredibil de ușor de utilizat, oferind în același timp un finisaj care este de obicei așteptat de la un lac și nu un compus. Meguiars M101 Compound Cut Foam este sigur pentru magazinul caroseriei și este ideal atât pentru profesioniști, cât și pentru entuziaști.

Glaze cu oglindă Meguiars # 105 Ultra-Cut Compound 8 onz. Noua versiune DA

Tehnologia exclusivă, super-micro abrazivă se reduce foarte rapid!

Meguiars Mirror Glaze # 105 Ultra-Cut Compound este un compus ultra-tăiat rapid pentru corectarea rapidă a vopselei cu vârtejuri minime de compunere. Abrazivele super-micro lasă un finisaj „cel mai bun în clasă” care necesită foarte puține lucrări de finisare. Îndepărtați rapid cele mai grave imperfecțiuni ale vehiculului dvs. cu un compus ultra-tăiat cu oglindă Meguiars 105 de calitate profesională. Versiunea aprobată DA.

Da aprobat
Noua versiune aprobată pentru DA, Mână și Rotary


Meguiars Mirror Glaze # 105 Ultra-Cut Compound utilizează o tehnologie exclusivă, super-micro abrazivă, care nivelează eficient cusururile și lasă un finisaj aproape gata de ceară. Spre deosebire de compușii tradiționali care lasă vârtejuri de compunere , Meguiars Mirror Glaze # 105 Ultra-Cut Compound lasă o strălucire profundă cu puține - dacă există - mărci de vârtej! O trecere rapidă cu un lac de finisare va restabili complet strălucirea și va pregăti vopseaua pentru ceară.

Adevăratul beneficiu al Meguiars Mirror Glaze 105 Ultra-Cut Compound este cât de rapid funcționează! Abrazivele super-micro se taie rapid pentru a elimina 1200 zgârieturi de șlefuire, ploaie acidă și vârtejuri și holograme.În loc să treci peste și peste același loc, poți elimina cusurul și să treci la pasul următor. Deoarece compusul # 105 Ultra-Cut funcționează atât de repede și cu astfel de abrazive mici, lasă un finisaj neted, lucios. Pentru detaliștii profesioniști, Ultra-Cut Compound este un economizor de timp!

Meguiars Mirror Glaze # 105 Ultra-Cut Compound este confecționat în siguranță, poate fi vopsit și nu conține umpluturi. Această formulă sigură, compatibilă cu VOC, poate fi utilizată pe toate finisajele vopselelor, inclusiv la straturile clare rezistente la zgârieturi și convenționale.

Meguiars Mirror Glaze 105 Ultra-Cut Compound trebuie aplicat cu un șlefuitor dacă intenționați să compuneți întregul vehicul. Lucrați la viteză maximă de 1500 până la 2000 RPM cu ajutorul unui tampon de spumă sau lână. Lucrați până când compusul începe să se usuce. Ștergeți reziduul cu un produs curatȘervețel Cobra Microfibră . Dacă este necesar, urmați cu Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish pentru a restabili complet luciul.

Meguiars Mirror Glaze # 105 Ultra-Cut Compound poate fi, de asemenea, utilizat manual cu mânerele ușii, spoilerele și oriunde altundeva, lustruitorul nu poate fi utilizat. Folosiți o placă aplicatoare de spumă sau microfibră și frecați compusul pe zona dorită. Ștergeți reziduul cu un prosop curat Microfiber .

Meguiars Mirror Glaze # 105 Ultra-Cut Compound este compusul final pentru corectarea rapidă a vopselei cu puțini vârtejuri de compunere.

Caracteristici:
  • Tăierea ultra-rapidă elimină 1200 de semne de șlefuire sau mai fine
  • Abrazivele super-micro lasă cel mai bine la final
  • De asemenea excelent pentru înlăturarea zgârieturilor, defectelor, ploilor acide și vârtejurilor / hologramelor severe

  • Meguiar's M11032 Ultra Pro Speed ​​Compound

  • RAPID ȘI CONSISTENT: Rapid, chiar tăiat cu un finisaj de luciu extrem de ridicat

    COMPOZITUL PRO AUTO: Compus de calitate superioară pentru îndepărtarea rapidă a 1.200 de semne de șlefuire sau mai fine

    UTILIZARE VERSATILĂ: Rezultate incredibile cu DA scurtă și lungă sau Rotary

    UșOR DE UTILIZAT: Ștergere ușoară, prăfuire aproape zero sau praf cu ciclu de lucru lung

    Următoarea evoluție a compușilor cu un luciu puternic!
    Compusul de viteză Ultra Pro Glaze cu oglindă M110 de la Meguiar este următoarea evoluție a compușilor de tăiere avansată. Formulată având în vedere magazinele de caroserie și detaliștii profesioniști, această nouă formulă oferă o tăiere rapidă și grea și o adâncime de strălucire ridicată în același timp. Pro Speed ​​Compound are un ciclu de lucru lung, cu capacitatea de a elimina până la 1.200 de semne de șlefuire, oferind un finisaj de luciu extrem de ridicat. Această formulă exclusivă este în siguranță pentru magazinul caroseriei și se șterge ușor fără practic praf sau praf. M110 este, de asemenea, un compus versatil, care este sigur și eficient atunci când lucrați manual, polizor cu acțiune dublă sau tampon rotativ și este disponibil în dimensiuni de 32 de uncii și 1 galon. Pentru cele mai bune rezultate, urmați Pro Speed ​​Compound cu Meguiar's® M210 Mirror Glaze® Ultra Pro Finishing Polish pentru a obține rezultate fără turbinări ale mașinii!


  • Glaze de oglindă Meguiars # 205 Poliție de finisare ultra 8 oz.

    Rezultate bogate, fără vârtej, pe toate vopselele!

    Dacă utilizați Meguiars # 105 Ultra-Cut Compound, vă va plăcea Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish. Acest polonez a fost conceput pentru a urmări numărul 105 și toate celelalte compuși Meguiars pentru a îndepărta vârtejurile ușoare și pentru a restabili luciul optim. Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish vă va oferi rezultate netede, fără cusur, atunci când este aplicat manual sau cu un tampon orbital sau rotativ.

    Ce face ca Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish să fie unic? Conține tehnologia Super Micro abrazive Meguiar, la fel ca și compusul # 105 Ultra-Cut. Micro-abrazive permit polonezului să taie rapid și să lase o finisare lină în mai puține treceri.Micro-abrazivele nu se descompun ca și abrazivele care diminuează, ceea ce oferă polonezului # 205 un timp de lucru îndelungat. Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish înlătură permanent vârtejurile și imperfecțiunile ușoare, lăsând un finisaj neted, reflectorizant.

    Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish este ușor de utilizat manual sau cu un șlefuitor. Formula non-gumming se răspândește ușor și tamponează ușor. Curățarea este un moment.

    Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish este compatibil cu VOC și poate fi vopsit. Este sigur pentru utilizare într-un mediu de atelier de vopsea. Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish nu conține silice cristalină.

    Folosiți Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish pe orice tip de vopsea. Utilizați numărul 205 singur pentru învârtirea ușoară și eliminarea defectelor. Folosiți nr. 205 după amestecare pentru a restabili luciul și reflectarea maximă a vopselei.

    Aplicați Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish folosind un tampon de finisare cu spumă pe șlefuitor. Folosind un tampon rotativ, lucrați la o viteză între 1000-1500 RPM. Folosind un șlefuitor cu acțiune dublă, lucrați la o viteză de 4 sau 5. Lucrați într-o zonă de 2 x 2 mp și ștergeți polonezul imediat după lustruire folosind un prosop de microfibră Cobra . Verificați-vă munca cu Meguiars Mirror Glaze # 34 Inspecție finală . Folosiți întotdeauna un produs de etanșare pentru ceară sau vopsea după lustruire.

    Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish este ultimul pas polonez Fanii Meguiars au așteptat! Super Micro Abrasive într-o formulă fără guming fac din Meguiars Mirror Glaze # 205 Ultra Finishing Polish o alegere excelentă pe care să o folosești după amestecare sau pentru îmbunătățirea luciului.

    Meguiars 205 Ultra Fine Polish

    Îndepărtează defectele de vârtej și de lumină

    Produce un finisaj profund, umed

    Sigur și conform cu COV

    Îndepărtează definitiv defectele de vârtej și de lumină de pe toate vopselele. Produce reflecții profunde și un finisaj de luciu ridicat. Simulare de alunecare glisare și ștergere rapidă. Formula responsabilă cu mediul, sigură, conformă cu COV.

    Meguiar M205 Ultra Finishing Polish este un lustruitor abraziv extrem de fin, care este conceput pentru a îndepărta marcajele de tamponare ușoară și marcajele de învârtire în timp ce creează un finisaj cu luciu ridicat. Abrazivele care nu diminuează fac din aceasta un lac de finisare unic.

    Meguiar's M21032 Ultra Pro finisaj polish

    PRO POLISH: Cel mai bun finisaj și cel mai înalt luciu lucios vreodată!

    GLOSS EXTREME: creează un finisaj adânc, lucios, fără vârtejuri sau holograme

    CLEANER POLISH: Proiectat pentru a elimina ceața DA sau vârtejurile rotative și a lăsa un finisaj perfect

    UșOR DE UTILIZAT: Ștergere ușoară, praf practic sau zero cu șlefuire cu șlefuitor rotativ sau DA

    Creează un finisaj adânc, lucios, chiar și pe vopsele întunecate și sensibile!
    Oglinda Meguar M210 Oglinda Glaze Ultra Pro Finisarea poloneză este următoarea evoluție în lacuri mai curate care oferă rezultate uimitoare, chiar și pe vopsele sensibile. Formulată având în vedere magazinele de caroserie și detaliștii profesioniști, această formulă complet nouă elimină rapid defectele ușoare de vopsea precum ceața DA și vârtejurile Rotary, terminând perfect fără ceață, vârtejuri sau holograme. Uleiurile de lustruire bogate în poloneză Ultra Pro creează un finisaj profund, lucios, strălucitor, chiar și atunci când lucrați cu vopsele întunecate și sensibile. Această formulă exclusivă este în siguranță pentru magazinul body și se șterge ușor pentru a dezvălui rezultate adevărate. M210 este, de asemenea, un produs de curățare și polizare versatil, care este sigur și eficient atunci când lucrați manual, Dual Action Polisher sau Rotary Buffer, practic fără praf sau sling și este disponibil în dimensiuni de 32 de uncii și 1 galon.


  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu