Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2022

Adams UV Ceramic Coating and UV Spray Coating

 Adams UV Ceramic Coating and UV Spray Coating

Scurtă descriere a fiecărui produs

Ceramic Boost este produsul de întreținere pentru acoperiri.
 

SiO2 infuzat

Parfum de migdale glazurate

3-6 luni protectie

Poate fi folosit pe vopsea, crom, plastic, roti si sticla.

 

Vopsea UV este noua pentru 2019 cu atributul UV. În esență, lumina UV este folosită pentru a vedea unde a fost aplicat stratul. Adams o numește tehnologia de strălucire ceramică în curs de brevet.

 

9H

5+ ani protectie

50 ml pentru 2 vehicule mari

Poate fi folosit pe o singură etapă, strat transparent, folii de vinil, ornamente, căptușeli de pat, faruri, huse de tonaj, blaturi din pânză, covorașe, ornamente din plastic

Temperatura de aplicare 50 de grade

Timp de întărire 12-24 ore

Straturi maxime este de 3

Poate fi văzut cu lumină UV 395

Nu strălucește în întuneric


Acoperirea UV Ceramic Spray a fost reformulată cu tehnologia ceramică strălucitoare pentru 2019.

 

Acoperire cu spray ceramic pe bază de solvent

Durabilitate 10-12 luni

Poate fi folosit pe vopsea, sticlă, faruri, huse de tonaj, blaturi, crom, ornamente, roți, căptușeli de pat

Straturi maxime este de 3

Poate fi văzut cu lumină UV 395

Nu strălucește în întuneric


Lumina UV este folosită pentru acoperiri. Are 396 NM cu 100 LED UV Blacklights. Necesita 6 baterii AA.

Am aplicat pe o glugă argintie care este panoul meu de testare pentru produs. Pregătit cu lustruire de finisare 3D ACA și pregătit șters cu Americana Global Stripper.

Aplicarea este destul de simplă. Aceeași tehnică folosită pentru orice altă acoperire.

Acesta este unul în care tocmai am răspândit produsul și poate fi văzut la lumină.























Am împărțit capota în trei secțiuni. Boost-ul ceramic nu conține tehnologia strălucitoare. Deci nu va arăta nicio schimbare sub lumină.

După ce tragem banda înapoi, putem vedea că atât stratul de spray, cât și stratul de vopsea reacţionează la lumină. Veți observa că efectul de întunecare este mai pronunțat pentru stratul de vopsea sub lumina UV.























Acesta este punctul de tranziție către zona în care a fost aplicat Ceramic Boost.





















De la distanță, zonele acoperite sunt arătate clar cu lumina UV.





















Observați suprasprayul de la aburire pe suprafață.





















Gânduri finale despre aplicare:

Din punct de vedere al aplicării, stratul de vopsea este destul de simplu de utilizat. Ușor de întins și ușor de șters. Simțiți-vă slick la îndepărtare. Mi-au trebuit câteva treceri suplimentare pentru a avea o acoperire uniformă a stratului. După aceea am înțeles cum se comportă produsul la temperatura și umiditatea cu care lucram.

Acoperirea prin pulverizare este ușor de lucrat. Pur și simplu aburiți aplicatorul și întindeți produsul. M-am aburit pe panou și am avut puțină pulverizare excesivă. Aceasta este întotdeauna o îngrijorare și, prin urmare, utilizarea unui aplicator este cea mai bună metodă pentru a evita suprastropirea. Nu durează mult până clipește pentru ca acesta să fie șters.

Boost-ul ceramic este foarte ușor de lucrat. Pur și simplu ștergeți și ștergeți. Un produs ușor de întreținut oricare dintre aceste acoperiri.

În ceea ce privește alunecarea, este vorba de boost ceramic, stratul de spray și apoi stratul de vopsea.

Nu eram sigur cât timp rămâne efectul sub lumina UV. Dar după ce ați citit mai multe despre acoperire, se pare că va fi vizibil sub lumina UV marcată de Adams. Nu va fi văzut în lumina zilei sau strălucitor noaptea.

În general, este o modalitate bună de a vedea dacă stratul de acoperire este aplicat pe o zonă sau potențialul ca un punct înalt să fie lăsat în urmă. Un strat bun pentru oricine este îngrijorat de aceste lucruri, în special pentru cei care se încep.

Un lucru despre Adams este că produsele lor sunt ușor de utilizat.

Nu pot să comentez încă despre durabilitate. Acest test va veni mai târziu.

Este o caracteristică interesantă și felicitări lui Adams pentru că a gândit în afara cutiei pentru a-și diferenția acoperirile.

Câteva videoclipuri cu aplicații. Partea 3 este puțin lungă, deoarece include aplicarea stratului de pulverizare, amplificarea ceramică și îmi împărtășesc gândurile finale despre aplicare.

Actualizați. Perle de apă și feedback despre comportamentul apei.

Ceramic Boost





















Vopsea UV





















Acoperire cu spray UV





















Acesta este unul lung, așa că iată punctele importante.

Test de alunecare 1:56
Comportamentul apei 3:50
Gânduri finale 11:30


Greseli facute de Detaileri la aplicare!

După ce am acoperit mașina și m-am uitat mai atent am observat din anumite unghiuri, când vopseaua sidefată s-a transformat într-o nuanță mai închisă, am putut vedea aproape fiecare trecere verticală pe care am făcut-o cu aplicatorul de piele de căprioară. După ce am căutat aici, am luat niște Adam's Polish și l-am frecat ușor pe vopsea și părea să scape de aceste dungi.

 

Întrebările mele sunt:

1. Este normal ca straturile ceramice să apară în anumite lumini/unghiuri?

2. A fost pentru că am lăsat stratul să se usuce prea mult? Am avut doar 60-90 de secunde înainte ca efectul irizat/curcubeu să dispară.

3. În timpul aplicării stratului, am făcut mișcări de hașurare încrucișată și m-am suprapus 1/4-1/2" de fiecare dată. Nu a fost suficient de suprapunere?

4. În timpul hașurării încrucișate, aș adăuga mai mult strat de acoperire pe tamponul de aplicare. Este aceasta procedura corectă?

5. Alte idei despre cum să previi ca acest lucru să se întâmple din nou? 

 

Atasat cateva poze cu lumina UV. Camera a avut o perioadă dificilă, dar sper că acest lucru poate ajuta să evaluez ce am greșit. 





1. Acest lucru se poate întâmpla cu stratul nostru ceramic cu grafen și acoperirea cu vopsea ceramică UV pe vehicule de culoare mai închisă din experiența mea; Cu toate acestea, le-am avut pe un Chevy SS roșu metalic și am făcut-o cu ceva timp în urmă (acoperire cu vopsea UV, nu acoperire cu ceramică cu grafen). Lumina UV LED va face acest lucru mult mai vizibil la scurt timp după aplicare, dar liniile apar de obicei dacă stratul de acoperire nu a fost șters suficient de bine - de obicei vor apărea pe un cer acoperit sau înnorat și vor arăta perfect în lumina soarelui. De obicei, câteva picături de polonez alb sau glazură strălucitoare vor îndepărta umbrele fără prea multă luptă dacă le prindeți în primele 12 ore după aplicare. După 12 ore, ar putea necesita mai mult efort și/sau lustruire la mașină pentru a corecta.

2. Nu neapărat. Dacă efectul curcubeu se disipa după 60-90 de secunde și stratul se simțea ușor lipici sau avea o mică tensiune la ștergerea cu prosopul, acesta este timp suficient pentru a-l lăsa să se usuce. Uneori durează 2-3 minute în garajul meu, alteori 60-90 de secunde - depinde de temperatură și de nivelul de umiditate.

 

3. Este aproape perfect cu suprapunerea pentru a asigura o acoperire uniformă. Șterg aplicatorul într-o mișcare lentă și plăcută, cu o ușoară presiune, deoarece o parte din acoperire se absoarbe în aplicator.
 

4. Ridurile mi se par mai răspândite atunci când par să aplic stratul puțin prea subțire în zone, așa că da, mai adaug câteva picături de acoperire la aplicator; cu toate acestea, procesul pe care îl fac și care pare să funcționeze cel mai bine pentru mine este următorul:

  • Voi pune câteva picături de acoperire pe aplicator, apoi voi face un contur în jurul perimetrului unui panou, fără a ridica aplicatorul de la suprafață. Oxigenul face ca stratul să strălucească, așa că de fiecare dată când ridicați și așezați aplicatorul pe suprafață, acesta va fi mai greu acolo (și aici voi găsi de obicei puncte înalte mai târziu). 
  • Odată ce am făcut conturul, voi face orizontal înainte și înapoi peste panou, din nou fără a ridica aplicatorul de la suprafață. Marginea perimetrală a acoperirii servește ca o „piscine” pentru a ridica strat suplimentar în aplicator pentru a face liniile orizontale frumoase și uniforme, suprapunând fiecare linie, așa cum ați spus.
  • Odată ce trecerile orizontale sunt făcute, atunci voi adăuga mai multe picături de acoperire în aplicator și apoi voi face treceri verticale pe panou în același mod, fără a ridica aplicatorul de la suprafață în timp ce îl mișc în sus și în jos.
  • Dacă împărțiți o ușă sau o capotă în două secțiuni pentru a ajunge, voi face o secțiune și apoi imediat cealaltă secțiune înainte de a șterge prima secțiune. Dacă nu fac acest lucru, atunci pot vedea o linie verticală de suprapunere vizibilă în locul în care două secțiuni se întâlnesc, odată ce șterg ambele secțiuni. Deci aceasta poate apărea ca o linie slabă cu punct înalt de care va trebui să mă ocup mai târziu.

5. Pentru a preveni să se întâmple din nou, simt că intervine și modul în care stratul este șters. Odată ce curcubeul începe să se estompeze, iau un prosop curat din piele de căprioară împăturit în sferturi și șterg/unt ușor stratul în aceeași direcție - fie stânga/dreapta, fie sus/jos. Acest prosop va îndepărta aproximativ 50% din strat cu acest șervețel ușor. Apoi voi lăsa stratul să se lipească din nou timp de încă 30 de secunde și apoi iau prosopul meu unic moale/fără margini gri/fără margini pentru a îndepărta restul stratului. Șterg mai multe treceri și mai multe direcții cu acest al doilea prosop, pentru a mă asigura că toate reziduurile sunt îndepărtate și că am mult mai puține pete înalte după aceea utilizând acest proces.

De asemenea, rețineți că lumina UV LED arată TOT și nu doriți să urmăriți să aveți o acoperire absolut perfectă cu indicatorul de strălucire UV. Strălucirea UV se va disipa și va arăta mai mult chiar și după câteva ore. Ceea ce fac de obicei este să aplic stratul, să-l îndepărtez și apoi să folosesc lumina UV pentru a face o inspecție la fața locului pentru a vedea dacă am ratat vreun loc, altfel poți petrece dublu timp încercând să folosești lumina în timp ce aplici stratul.

Raspuns:

După ce am citit sugestiile dvs., am folosit stratul de ceramică cu grafen rămas pe un vehicul verde-galben metalic strălucitor (cunoscut sub numele de Green With Envy sau Mojito) și sunt FOARTE bucuros că am avut lumina UV! Nu mi-am putut spune unde puneam stratul. A trebuit să lucrez într-un garaj slab luminat și să folosesc lumina UV tot timpul. Dar am făcut așa cum ați sugerat: spargeți panourile în secțiuni mai mici, faceți un perimetru, apoi așezați stratul. Am adăugat mai multă acoperire la aplicator când am schimbat direcțiile (orizontal vs vertical). Imediat ce am terminat cu hașura încrucișată, am început imediat să șterg ușor stratul pentru că s-a uscat foarte repede. În general, există câteva puncte înalte, dar sunt FOARTE greu de găsit dacă nu le uităm în mod specific, acest verde ascunde foarte bine imperfecțiunile (chiar și zgârieturile).

 

Așa că azi am încercat din nou prima mașină. Am folosit o mașină și am recompus și lustruit pentru a îndepărta stratul vechi. Dar am făcut aceleași procese pe care le-am făcut pe vehiculul verde și ddaannnnggggg a ieșit bine! Mi-aș fi dorit să fi rupt ușile în 1/3, deoarece există câteva puncte înalte, dar pot trăi cu asta. Din nou, acoperirea cu ceramică cu grafen se întărește aproape imediat, dar sunt foarte mulțumit de rezultatele generale! 

 

Atasat o poza de azi. Puteți vedea cât de uniform apare stratul de acoperire pe sfert de panou (nu foloseam lumina UV în timpul aplicării). Pentru referință, ușa nu are acoperire ceramică. Weekendul viitor este un vehicul alb cu urme de vârtej, va fi distractiv și interesant să vedem cât de bine iese totul!