Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 august 2020

Istoria detaliilor auto

 Istoria detaliilor auto

Înainte de a ne arunca în adâncimea a ceea ce este astăzi „detalierea mașinii”, să aruncăm o privire înapoi la locul unde a început industria. În 1800, da 1800, prima ceară din lume a fost dezvoltată din grăsimi animale, într-un oraș german numit Bischofsheim, pentru a proteja „lacul ca vopseaua” care se aplica pe căruțele de cai.

Primul vehicul de producție a fost inventat în 1886 de Karl Benz, iar vehiculul a fost alimentat cu benzină. Compania cunoscută acum sub denumirea de Mercedes Benz, a fost fondată în 1889, de Gottlieb Daimler și Wilhelm Mayback.

În 1888, Menzerna, o companie de vânzări de astăzi, a început să dezvolte o serie de compuși solizi, lichizi și de lustruire cu pastă. În 1901, Frank Meguiar Jr. a fondat un mic laborator de lustruire a mobilierului, în propriul său garaj. Compania este acum cunoscută sub numele de Meguiars și sunt recunoscute drept un „jonglernaut” absolut în industria de detalii.

În 1910, George  a dezvoltat un produs de curățare și ceară de carnauba pentru vopsirea automobilelor. Compania sa a fost numită „Simons Manufacturing Company, iar produsele au primit numele de „Simons Cleaner” și „Simons paste cera”, cu toate acestea, în 1912, compania a fost redenumită „Simoniz”.





PPF (film de protecție pentru vopsea) a fost dezvoltat pentru prima dată și utilizat de către armată în timpul războiului din Vietnam, cam la mijlocul anilor 1960. Lama rotorilor elicopterului și alte părți sensibile ale transportului militar au fost adesea deteriorate de șrapelul zburător și de resturi. Pentru a ajuta la protejarea acestor părți în mișcare, armata americană a cerut celor de la 3M să vină cu o soluție care este atât de mică, cât și de greutate redusă. În cele din urmă, PPF și-a făcut drum în industria auto, după ce creatorii și-au dat seama de avantajele utilizării acestuia pentru protejarea vehiculelor.

Marca AutoGlym a fost fondată în 1965 de un antreprenor din Marea Britanie, Dennis Barley. El a continuat să dezvolte un sistem unic pentru renovarea lucrărilor de vopsire auto folosite și a transformat AutoGlym, într-un brand de casă.

În anii '70, Japonia și Europa foloseau vopsele pe bază de metal, cu un strat clar. Acest sistem de strat transparent a produs o duritate deosebită, luciu și o culoare de lungă durată. Procesul a fost adus în SUA, dar în primii 2-3 ani, au fost multe probleme, cu defecțiuni clare ale hainei, pe multe mașini.

La mijlocul anilor '70, a fost de asemenea uimitor unicul polizor de acțiune orbitală cu două capete proiectat de Cyclo USA pentru industria aeronavelor, la corectarea vopselelor la automobile.

Auto Smart a început în 1979 prin crearea de produse care curăță mai repede, mai eficient și mai eficient vehiculele. Astăzi, Auto Smart International, este principalul producător și distribuitor de produse profesionale de curățare a vehiculelor și produselor alimentare, pentru clienții comerciali.

Zymöl” a fost înființată în 1980 de Charles Bennet. Domnul Bennet a vizitat locul de naștere al bunicii sale, unde a găsit o formulă de ceară pentru trăsurile de lemn trase de cai. Cu ajutorul unei companii farmaceutice, a reușit să stabilească compoziția și a găsit înlocuitori adecvați pentru rețetă, pe care să o folosească pe un strat transparent pentru automobile.

Mike Phillips a început să predea cursuri de detalii pentru Meguiars în 1987, iar în primăvara anului 2009, Mike a renunțat la poziția sa la Meguiars și a mutat la „Autogeek”, unde este acum antrenor principal. În 2015, Mike Phillips și Adrienne „AJ” Janic de la Overhaulin ”vor găzdui un nou spectacol pe canalul Velocity din rețeaua Discovery, numit„ Competiție gata ”.

Jason Rose, care acum este directorul de formare globală pentru Rupes SUA, are în total 40 de ani în industria de îngrijiri auto. Jason a petrecut 20 de ani cu Meguiars în divizia lor profesională, înainte de a se alătura lui Rupes, ca antrenor principal.

Darren Priest, proprietarul Auto Fetish Detail din Orange County California, și-a înființat afacerea în 1988. Popularul personaj YouTube a făcut cu siguranță runda cu mii de vehicule de lux pe teritoriul său. Darren m-a ajutat prin intermediul videoclipurilor sale YouTube în primele etape ale înființării propriei mele afaceri și cu siguranță a avut o influență, în formarea afacerii mele, în modul în care este astăzi.

În 1990, detalierea argilei care a fost utilizată pentru prima dată în Japonia în jurul anilor 1980, a fost introdusă pentru prima dată în SUA. Introducerea sistemului de vopsea pe două etape, bazat pe apă, uscat la cuptor, s-a întâmplat și în anii 90. Acest lucru a diversificat culorile de vopsea disponibile și a perfecționat sistemul de strat transparent.

Microfibrele au fost publicizate pentru prima dată la începutul anilor ’90 în Suedia și au avut un succes masiv, ca produs în Europa, de-a lungul deceniului. În 2000, PPG Industries a inventat CeramiClear, o compoziție binară de strat clar care a eliminat degradarea vopselei, din cauze precum ploaia acidă, sarea și radiațiile UV.

Gtechniq” a fost fondată de un fizician cuantic „Drew Gill” în 2001, în Regatul Unit, dintr-o nemulțumire totală față de performanța produselor de protecție a vopselei la acea vreme. Gtechniq a continuat să lanseze primul strat de ceramică „cunoscut”, în 2007, numit C1 lacat de cristal.

Poorboys” a fost fondată în 2002 de către un capitol numit Steve, care și-a început de fapt cariera de îngrijiri auto în 1990. Afacerea este deținută și operată de familie și au o viziune foarte simplistă către crearea produselor lor. Ele trebuie să fie extrem de eficiente, ușor de utilizat și accesibile. Ambalarea elaborată și alte „pufuri” nu sunt stilul lor. Aceste produse se potrivesc la afaceri, cu rezultate impresionante, la o valoare excelentă. Poorboy-urile se concentrează pe calitatea produselor lor, nimic altceva, nici măcar pe etichete.

Paul Dalton, care a fost faimos practic de Fifth Gear TV Episode difuzat în 2006, a fost unul dintre primii detaliști care au ridicat profilul, cu detalii de mașini în Marea Britanie. Afacerea lui Paul „Detaliul miracolului” a fost înființată în 2003, din obsesia unui om. Curăță mașini de la vârsta de 13 ani și obișnuia să-și cheltuiască profiturile în încercarea de a deveni un motociclist profesionist. Pentru Paul, mașinile au devenit curând mai mult decât un simplu mijloc de a-și finanța hobby-ul, iar acum s-a transformat într-unul dintre cei mai respectați detaliști din industrie.

„Detailing World” a fost fondată de un capitol numit „John Hole”, care a continuat apoi să înființeze furnizorul de produse denumit „Clean and Shiny”. El a continuat, de asemenea, să devină fondatorul „Wax Stock”, care este cel mai mare detaliu de la un automobil specific, la nivel global. Detailing World, forumul a fost lansat în octombrie 2005, cu un grup moderat de membri. În anii următori, înainte de aprecierile grupurilor Facebook sau YouTube. „Detailing World” a fost locul 1 în care se pot adresa numeroși detaliști și valetari cu o atenție similară, inclusiv eu. Sunt, de asemenea, sigur că același tip, a fondat „Zaino Europe”.

„Joe McDonald” sau poate mai cunoscut sub numele de „Car Cleaning Guru” (din câte știu eu) și-a înființat afacerea în 2006, ca un serviciu de valet mobil, numit „Ace Valet”, iar acum este un oficial, YouTube și detaliat legenda .

Bilt Hamber s-a născut în 2007. Auto Finesse a lansat prima gamă de produse în 2011, cu 7 produse în total, care au acoperit elementele de bază. Gyeon a lansat gama inițială de acoperiri ceramice cuarț în 2012 și au sediul în Coreea de Sud. Modesta este un producător japonez de acoperiri de suprafață de înaltă calitate, dar au fost în jur de câțiva ani.

Larry Kosilla, sau mai bine zis „AMMO NYC” a fost cea mai mare inspirație pentru propria mea carieră de detaliu. Larry 'a fost pe drum spre marile ligi de finanțe, după ce a absolvit facultatea și a debarcat un loc de muncă pe Wall Street, a tranzacționat mărfuri cu gaze naturale, la bursa mercantilă din New York. Și-a dat curând seama că preferă să facă ceea ce iubește, ceea ce urma să fie în jurul mașinilor scumpe. Larry și-a stabilit afacerea în 2011 și nu are nicio îndoială că va face tot atâția bani pentru a detalia mașinile, a crea conținut YouTube și a vinde propria gamă de produse. Așa cum ar fi făcut la Bursa din New York.

Acest lucru ne-ar duce acum la ceea ce au implicat progresele din industria de detalii în ultimul deceniu. Am văzut o serie de noi furnizori de produse detaliate, inclusiv Diamond Brite, EZ Detail, Car Chem, Sam Detailing, Pyramid Car Care și AM Details. Ceea ce sunt sigur că cel puțin unul dintre aceștia va asigura un loc pe unul dintre rafturile dvs. specifice de garaj.

Progresele în cadrul instrumentelor și produselor pe care le folosim în zilele noastre au cunoscut o dezvoltare de zeci de ani. „Lucrurile” pe care le folosim astăzi este capabil să producă finisaje mult mai bune și mai durabile decât au fost capabile vreodată la mijlocul anilor 1900. Sunt sigur că este de la sine înțeles că niciunul dintre noi nu ar dori permanent să întoarcă mâinile la timp.

Acoperirile ceramice au fost una dintre cele mai mari inovații din industrie, oferind utilizatorului final o protecție incredibil de dură, extrem de eficientă și de lungă durată. Cu Gtechniq tocmai au lansat noul lor strat de vopsea ceramică de 9 ani, sincer mă ​​face să mă întreb, unde va fi industria peste 10 ani.

Vă mulțumim că ne-ați acordat timp pentru a citi prima postare pe blog și subiectul „istoricul detalierii”, cu siguranță a fost unul bun pentru a ne începe. Sper că vi s-a părut interesant!